Newsletter Ιούνιος 2022

newsletters

Newsletter Ιούνιος 2022

    


Newsletter
Ioύνιος 2022
 
Νέα λογότυπα για τα brands της Saint-Gobain

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανανέωσης και εκσυγχρονισμού η Saint-Gobain δημιούργησε  νέα, μοντέρνα και με εικαστική συνοχή λογότυπα για τα brands που αφορούν τα δομικά υλικά, τα οποία και σας παρουσιάζουμε πιό κάτω :
  • Rigips - Συστήματα Ξηρής Δόμησης 
  • Weber - Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης 
  • Ιsover - Mονωτικά 
  • Εcophon - Hxoαπορροφητικά 
 
 

 
 
Η Saint-Gobain είναι βασικός παράγοντας στη βιώσιμη κατασκευή

Δείτε το βίντεο για να μάθετε πως ανταποκρίνεται ο Όμιλος Saint-Gobain στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και της διατήρησης των φυσικών πόρων, συμβάλλοντας παράλληλα στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων.

Από την ηχομόνωση  έως την προκατασκευή, από την ανακύκλωση των αποβλήτων κατεδάφισης έως τη μείωση των εκπομπών άνθρακα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που κάνουμε σήμερα για ένα καλύτερο αύριο!

Για να δείτε το βίντεο, πατήστε εδώ : 
 
Η Saint-Gobain δημιουργεί το  πρώτο εργοστάσιο γυψοσανίδας μηδενικών εκπομπών άνθρακα  στη Βόρεια Αμερική  

Η Saint-Gobain ανακοίνωσε μια επένδυση περίπου 90 εκατομμυρίων CAD στο εργοστάσιο γυψοσανίδων κοντά στο Montréal του Καναδά, για να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα κατά περίπου 40% και να το μετατρέψει ως το  πρώτο εργοστάσιο γυψοσανίδων ουδέτερου άνθρακα στη Βόρεια Αμερική. Η νέα εγκατάσταση θα τεθεί σε λειτουργία το 2024.

Το έργο αυτό, το οποίο υποστηρίζεται από την κυβέρνηση του Κεμπέκ με συνεισφορά 40 εκατομμυρίων δολαρίων CAD, μέσω του προγράμματος EcoPerformance, θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30% και θα εξαλείψει περίπου 40.000 τόνους εκπομπών CO2 ετησίως, δημιουργώντας ένα από τα πιο ενεργειακά αποδοτικά εργοστάσια γυψοσανίδας στον κόσμο.

Αυτή η επένδυση για ένα δεύτερο εργοστάσιο γυψοσανίδας με μηδενικές εκπομπές άνθρακα-το πρώτο στη Βόρεια Αμερική – έπεται της επένδυσης του ομίλου που ανακοινώθηκε πέρυσι για την κατασκευή του πρώτου εργοστασίου γυψοσανίδας με μηδενικές εκπομπές  άνθρακα στον κόσμο στη Νορβηγία.

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου  εδώ : 

Isover Arena

Ο  ορυκτοβάμβακας Αrena είναι ένα  εξελιγμένο oικολογικό  μονωτικό, από την "ειδικό" στη μόνωση εταιρία ΙSOVER, που προσφέρει άριστη μόνωση στις κατασκευές. 

Ο Arena έχει τα πιο κάτω πλεονεκτήματα:

•  Προσφέρει θερμομόνωση-ηχομόνωση -πυροπροστασία

•  Eίναι εύκαμπτος και ανθεκτικός

•  Είναι ευχάριστος στην αφή (δεν δημιουργεί αλλεργίες και ερεθισμούς)

•  Τοποθετείται εύκολα

•   Eίναι ελαφρός, έχει περισσότερα πάνελ η  συσκευασία, χρειάζεται λιγότερος χώρος για αποθήκευση.

•   Eίναι φιλικός προς τον χρήστη και το περιβάλλον

Για να μάθετε περισσότερα για το προϊόν πατήστε εδώ 
 

Weber Πιστοποιημένα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης 

Επιθυμείτε ζεστά, άνετα δωμάτια με χαμηλό κόστος ενέργεια; Θέλετε να διατηρήσετε την αξία του ακινήτου σας μακροπρόθεσμα;

Η Weber προσφέρει ιδανικές λύσεις για εξωτερική θερμομόνωση (ETICS) και σας δείχνει τον καλύτερο τρόπο να πραγματοποιήσετε αυτές τις επιθυμίες σας με οικολογική, οικονομική και αισθητική άποψη.  Η επιλογή ενός κατάλληλου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης για ένα έργο εξαρτάται από διάφορα κριτήρια και δεν είναι πάντα εύκολη.

Σας προσφέρουμε τέσσερα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης για να επιλέξετε το καλύτερο για το δικό σας κτίριο.

Για να ενημερωθείτε γι αυτά, πατήστε εδώ 
 

 

Rigips Super για άψογη τελική επιφάνεια στις κατασκευές με γυψοσανίδες 

Το Super είναι ένα υψηλής ποιότητας υλικό αρμολόγησης και φινιρίσματος της Rigips που επιλέγουν οι τεχνίτες Ξηράς Δόμησης για να έχουν άψογη τελική επιφάνεια  στις κατασκευές τους με γυψοσανίδες.

To Rigips Super που παράγεται με βάση τον γύψο και ενισχυτικά πρόσμικτα είναι ειδικό για γυψοσανίδες και σε συνδυασμό με τη χρήση  ενισχυτικής ταινίας προσφέρει μεγάλη αντοχή στους αρμούς των γυψοσανίδων.

Εφαρμόζεται και τρίβεται εύκολα. Παραδίδεται σε συσκευασία κενού, πολύ ανθεκτική σε μηχανικές καταπονήσεις,  που δίνει μεγαλύτερο χρόνο ζωής στο προϊόν, και είναι 100% ανακυκλώσιμη. 

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν εδώ 
 

webertene Extra Clean

To webertene ExtraClean είναι διακοσμητικό επίχρισμα με ιδιότητες αυτοκαθαρισμού. Ένα προϊόν που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σιλικονούχου επιχρίσματος με τα πλεονεκτήματα ενός επιχρίσματος με πυριτικά άλατα.  

Χρησιμοποιείται στην κατασκευή νέων, καθώς και στην ανακατασκευή, εκσυγχρονισμό και ανακαίνιση παλαιών προσόψεων. Είναι κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές με υψηλή και επιθετική ατμοσφαιρική ρύπανση που επιβαρύνει την πρόσοψη των κτιρίων. 

Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ 

 
webertec - πλήρης σειρά προϊόντων στεγάνωσης 

Η Weber διαθέτει την webertec μία σειρά από ποιοτικά προϊόντα στεγάνωσης: στεγανωτικές ταινίες, γωνίες, κολλάρα, και μεμβράνες, εύκολα στη χρήση και αποτελεσματικά,  προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου και την επιθυμητή στεγάνωση. 
Εφαρμόζονται σε διάφορες χρήσεις (δάπεδα, τοίχους, μπάνια, κλπ).

Για να μάθετε περισσότερα για την γκάμα webertec, πατήστε εδώ 

Για να δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής, πατήστε εδώ