Λίστα Προϊόντων

Κατηγορία Προιόντος
Οικογένεια Προιόντος
Φιλτράρετε το αποτέλεσμά σας Επαναφορά Εφαρμόστε φίλτρο
Φίλτρο
Sort by:
7 αποτελέσματα
fade_hankooktire_korea

Ecophon fade® Ακουστικός Σοβάς

Το σύστημα fade® είναι ανόργανος ακουστικός σοβάς με βάση τον περλίτη, εξαιρετικά ανθεκτικός σε όλα τα κλίματα και την υπεριώδη ακτινοβολία. 

AKUSTO 2

Επιτοίχια Ηχοαπορροφητικά πανέλα Ecophon

H Saint Gobain Ecophon, αναπτύσσει, κατασκευάζει και  παρέχει καινοτόμα συστήματα απορρόφησης του ήχου, που επιτυγχάνουν την εσωτερική ακουστική άνεση, βοηθώντας τους ανθρώπους να εργαστούν, να διδαχθούν, να διασκεδάσουν, να θεραπευτούν και να χαλαρώσουν.

SOLO 3

Ηχοαπορροφητικά πανέλα οροφών Ecophon

Όπως μία πεταλούδα έχει τη δυνατότητα να φέρει την χαρά και τη διαφορετικότητα σε ένα θαμπό τοπίο στη φύση, έτσι και με την ‘ελευθερία’ των ECOPHON Solo μπορείτε να δώσετε στους χώρους σας μια νέα αίσθηση και να ξεκλειδώσετε την ‘πόρτα’ για τη δική σας δημιουργικότητα.

OPTA

Πλάκες οροφών Ecophon

Οι ακουστικές οροφές ECOPHON προσφέρονται σε μία μεγάλη γκάμα,ώστε να μπορούν να καλύψουν  όλες τις απαιτήσεις ακουστικής, λειτουργικότητας αλλά και αισθητικής των χώρων (τύποι άκρων και διαστάσεις καννάβου).

EURODESIGN 02

Πλάκες οροφών EURODESIGN

H EURODESIGN είναι μία σειρά από οροφές με μοντέρνα, γραφικά μοτίβα που προκαλούν την προσοχή  με το δικό τους ιδιαίτερο χαρακτήρα,  δημιουργούν ένα αίσθημα «απόδρασης» και τραβούν το βλέμμα των ενοίκων προς τα πάνω