Newsletter Φεβρουάριος 2023

Newsletter Φεβρουάριος 2023

    

Νewsletter
Φεβρουάριος 2023
Aγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,
 
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θέλουμε  να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρία, στα προιόντα και στους ανθρώπους μας.
Σας ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία που είχαμε σ’ όλη την διάρκεια του έτους,   για την στήριξη και τις υποδείξεις σας που μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι, καθώς και για την ένθερμη συμμετοχή σας στα  διαδικτυακά μας σεμινάρια (Webinars). 

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το νέο Ετος να είναι μια χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δημιουργικότητα και Ειρήνη για όλους και να μας δώσει τη δυνατότητα να γινόμαστε όλο και  καλύτεροι σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες.

Καλή κι ευλογημένη Χρονιά!
 
 
Εταιρική Κοινωνική Eυθύνη Saint-Gobain για τη δραστηριότητα της στη γυψοσανίδα

Η Saint-Gobain κάνει αποφασιστικά βήματα σύμφωνα με τον οδικό χάρτη CSR (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη) και τις φιλοδοξίες της για αποδοτική χρήση των πόρων και τις μηδενικές εκπομπές άνθρακα για την παραγωγή γυψοσανίδων,  σε όλον τον κόσμο.
 
Ο Όμιλος Saint-Gobain είναι σταθερά προσηλωμένος στην επιτάχυνση της μετάβασης σε μια κυκλική οικονομία, λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρο τον κύκλο ζωής των προϊόντων και των λύσεών του, προκειμένου να περιορίσει την κατανάλωση φυσικών πόρων, να παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και να ενθαρρύνει την ανακύκλωσή τους.
 
Στη Γαλλία, η Saint-Gobain είναι ο πρώτος κατασκευαστής που παράγει και εμπορεύεται γυψοσανίδες κατασκευασμένες από περισσότερο από 50% ανακυκλωμένο γύψο, διατηρώντας παράλληλα την ίδια τεχνική και λειτουργική απόδοση με μια τυπική γυψοσανίδα.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ 
 
Η Saint-Gobain Koρυφαίος Εργοδότης Παγκοσμίως 

Η Saint-Gobain έχει πιστοποιηθεί ως «Κορυφαίος Εργοδότης Παγκοσμίως» για 8η συνεχή χρονιά. Μεταξύ των 20 κριτηρίων που μελετήθηκαν από το Top Employers Institute*, η Saint-Gobain σημείωσε σημαντική πρόοδο φέτος σε 15 από αυτά, συμπεριλαμβανομένων 5 κριτηρίων που δείχνουν αύξηση άνω του 2%. 
Τα 5 κορυφαία κριτήρια που έχουν εξελιχθεί:
 1. Βιωσιμότητα (+6,69%)
 2. Διαφορετικότητα  & ‘Ενταξη (+3.12%)
 3. Ψηφιακό HR (+3,04%)
 4. Ευεξία (+2,79%)
 5. Απόκτηση ταλέντων (+2,43%)
Τα κριτήρια που μας θέτουν πάνω από άλλες εταιρείες είναι αυτά που ενώνουν και φέρνουν κοντά τους εργαζομένους μας και δημιουργούν την αίσθηση του «ανήκειν» μέσα στον οργανισμό: τα κριτήρια Σκοπός & Αξίες (+2,36%), Ενσωμάτωση (+1,99%) και Business Strategy (+0,46%).
Τα κριτήρια που αναδεικνύουν την επιμονή του Ομίλου στη διερεύνηση και εξέλιξη των παγκόσμιων στρατηγικών του ως επιλεγμένο εργοδότη  είναι επίσης αξιέπαινα: τα κριτήρια επιχειρηματικής στρατηγικήςηγεσίας και στρατηγικής προσλήψεων.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου εδώ 
Δείτε το βίντεο εδώ
 
 

Iνογυψοσανίδα Duragyp Activ' Air®  με υψηλές μηχανικές αντοχές

Η ινογυψοσανίδα Duragyp χάρη στον ενισχυμένο με υαλοϊνες και ίνες ξύλου πυρήνα της, την αντίσταση της στην πυρκαγιά, την ενισχυμένη ηχομόνωση και την μειωμένη στο ελάχιστο απορρόφηση νερού, είναι ιδανική για χρήση σε χώρους με υψηλές απαιτήσεις και καταπονήσεις, όπως σε κατοικίες, κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων, σε κτίρια γραφείων, σε σχολεία και σε παιδικούς σταθμούς, σε νοσοκομεία και σε αίθουσες εστίασης και ψυχαγωγίας.

Η Duragyp είναι ιδιαίτερα εύκολη στην επεξεργασία και στην εφαρμογή της, ενώ είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, γεγονός που την καθιστά ένα ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον υλικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

X-Ray Γυψοσανίδα Ακτινοπροστασίας 

H γυψοσανίδα ακτινοπροστασίας Rigips® X-Ray χωρίς μόλυβδο για εφαρμογή σε τοίχους και οροφές έχει αναπτυχθεί διεξοδικά και ολοκληρωμένα για να προσφέρει μία βιώσιμη και πολύ φιλική για το περιβάλλον και τον άνθρωπο προστασία σε όλους τους χώρους που αυτό απαιτείται.

Το Σύστημα ακτινοπροστασίας Rigips® X-Ray αποτελείται από μία ειδικά σχεδιασμένη γυψοσανίδα και ένα υλικό αρμολόγησης, τα οποία παράγονται έχοντας ένα ειδικό συστατικό στη σύνθεση τους, το θειικό βάριο (barium sulphate). Το θειικό βάριο είναι ένα φυσικό αδρανές ορυκτό, που χρησιμοποιείται συχνά στην Ιατρική ως παράγοντας ραδιοαντίθεσης για απεικόνιση ακτίνων Χ (ακτινογραφίες) αλλά και σε άλλες διαγνωστικές διαδικασίες. 

Για το τεχνικό φυλλάδιο  πατήστε εδώ 
Για το νίdeo εφαρμογής πατήστε εδώ 
ISOVER Clima 34 G3 - Υαλοβάμβακας για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης 

Πάνελ υαλοβάμβακα υψηλής πυκνότητας G3, υδατοαπωθητικό, επεξεργασμένο με θερμοσκληρυνόμενη ρητίνη με βάση οργανικά και φυτικά συστατικά.
Ιδανικό για χρήση σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Πλεονεκτήματα
 • Tο πάνελ ορυκτοβάμβακα για εξωτερική θερμομόνωση με το καλύτερο λάμδα  (0,034)
 • Eίναι φυσικό προϊόν
 • Εχει διαπνοή
 • Προσφέρει ηχομόνωση
 • Ανθεκτικό στον χρόνο
 • Φιλικό προς το περιβάλλον
Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 
Webinars

H νέα χρονιά ξεκίνησε και εμείς ετοιμάζουμε για όλους εσάς τους συνεργάτες που μας ακολουθείτε, νέα και ενδιαφέροντα σεμινάρια για καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που θα σας πάνε ένα βήμα μπροστά σε κάθε έργο σας.

Είτε είστε εφαρμοστής, αρχιτέκτων, πολιτικός μηχανικός ή έμπορος δομικών είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε γνώση με την συμμετοχή σας στα webinars της Saint-Gobain. Mαζί σας κερδίζουμε κι εμείς, αφού ο στόχος μας είναι  η ανάπτυξη της κατασκευής, μέσα από βιώσιμα κτίρια που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων στους χώρους που εργάζονται και κατοικούν. 

Τα webinars θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και θα χαρούμε να σας έχουμε και πάλι κοντά μας. 
Σας περιμένουμε!